Shade Sail Boutique  - Nederland

De beproefde zonwering van de Australische specialisten

Draagbaar schaduwzeil
Driehoekige - 3.6m x 3.6m x 3.6m

CRTHTR360, Schaduw -  schaduwzeil
Referentie : CRTHTR360
lichtgrijs (Smoke)
Smoke
Prijs : € 85.00
alle belastingen inbegrepen

GRATIS levering indien besteld met een schaduwzeil
Een draagbare zonnezeil van Collaroo, 's werelds toonaangevende fabrikant van Shade zeil stof, ideaal voor op de camping of voor een middag bbq.

Dit draagbare schaduwzeil is ook ideaal voor het creëren van tijdelijke schaduw in de tuin om jonge kinderen te beschermen terwijl ze buiten spelen.

Deze lichtgewicht en draagbaar zonnezeil wordt compleet geleverd met 6 meter lange nylon touwen op elke hoek waardoor het zeer snel en eenvoudig worden geïnstalleerd.

Terwijl meer substantiële bevestigingen nodig zal zijn voor gebruik op lange termijn of in winderige omstandigheden, dit zonnezeil is perfect als je iets dat je mee kunt nemen en te installeren voor een middag waar je het nodig hebt wilt.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Zeil, Schaduw, schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel Zeil, Schaduw, schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel Zeil, Schaduw, schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel Zeil, Schaduw, schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel Zeil, Schaduw, schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel


The Shade Sail Boutique Europe
Brendan Collis
shade-sail-boutique@ec-suisse.com
+41 76 285 2362 / +44 7925 812 633

Hoofdkantoor
Vy D'echallens 6
1040 Villars Le Terroir
Suisse

sql = SELECT paypal_active FROM bsf_control_store where control_store_recno = '107'