Shade Sail Boutique  - Nederland

De beproefde zonwering van de Australische specialisten

Tevredenheid gegarandeerdWij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop: als om welke reden u niet tevreden bent met onze producten, dan kunt u terug te geven (in de originele doos, ongebruikt en in perfecte staat) en we zullen een onmiddellijke terugbetaling probleem of te annuleren de factuur . Indien de producten of de verpakking beschadigd zijn, neem dan contact met ons op zo snel mogelijk.
 

Fabrikanten Garantie

De stof is gegarandeerd 10 jaar tegen bederf door ultraviolette stralen. als u problemen heeft, neem dan contact met ons op. Uw Sail Shade zullen worden vervangen of gerepareerd.
 

Daarom bieden wij onze satifaction garantie?

Heel eenvoudig: omdat we geloven in dit product.

Onze Sail Shades zijn vervaardigd door het Australische bedrijf "Sail Shade World Pty Ltd", die marktleiders wereldwijd. Al onze zeilen tinten zijn geproduceerd volgens de hoogste normen van kwaliteit en zijn ontworpen om elegantie en duurzaamheid te combineren met een steeds belangrijker kenmerk: bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Over de hele wereld, en met name in Australië, is huidkanker is erkend als een groeiend probleem in de afgelopen generaties en de strijd tegen deze ziekte heeft geresulteerd in een aantal inovations, vooral voor de bescherming van kinderen. "Sail Shade World" Sail Shades zijn een van de belangrijkste verdedigingswerken nu ingezet om te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon en worden veel gebruikt in meer dan 40 landen elders een veilig, schaduwrijke gebieden in scholen en kinderen te creëren speelplekken.

Naar onze mening zijn dit de beste Sail Shades op de markt voor kwaliteit, kosten en UV-bescherming. Gefabriceerd om 'commerciële' kwaliteit en met meer dan 60.000 tevreden klanten wereldwijd, de reputatie van het bedrijf is ongeëvenaard. Dit wordt versterkt door het feit dat 'Sail Shade World' Sail Shades zijn keer op keer gekozen door scholen, bedrijven en lokale overheden voor een verscheidenheid van projecten, waaronder openbare speelplaatsen, parkeerplaatsen, winkelcentra, openbare zwembaden, restaurants en een gastheer van andere openbare ruimten.The Shade Sail Boutique Europe
Brendan Collis
shade-sail-boutique@ec-suisse.com
+41 76 285 2362 / +44 7925 812 633

Hoofdkantoor
Vy D'echallens 6
1040 Villars Le Terroir
Suisse

sql error = SELECT paypal_active FROM bsf_control_store where control_store_recno = '107'