Shade Sail Boutique  - Nederland

De beproefde zonwering van de Australische specialisten

InstallatiehandleidingWelke wilt u Gidsen te bekijken :


Het installeren van een rechthoekige Sail Shade 5m x 5m
Het kiezen van de locatie voor uw Sail Shade

Bestaande structuren of het bevestigen van berichten

Bevestiging aan de bestaande structuur is over het algemeen gemakkelijker dan de vaststelling oprichten berichten, zelfs indien dit vereist het gebruik van kettingen of kabels te rekken de vaststelling. Voor het bepalen van de exacte positie van uw bevestigingen, verwijder de Sail Shade uit de verpakking en leg het op de grond op het punt waar het zal worden geïnstalleerd. Wanneer uw zeil goed is gepositioneerd, laat een ruimte van ongeveer 300 mm diagonaal op elke hoek van de site waar je berichten / klemmen worden geplaatst (zie foto).

U kunt altijd meer ruimte tussen de paal en het zeil en de verhoging van de spanning met een extra Koppeling of een touw, ketting of staalkabel indien nodig. Als de beschikbare ruimte te klein is de spanning niet voldoende zal zijn om de Sail Shade correct te onderhouden, zal het doorzakken, presteren slecht in zware regen en zullen niet zo visueel aantrekkelijk.

Of u nu een driehoekige of vierkante Sail Shade installeren, altijd laat voldoende ruimte tussen de hoek van je zeil en de bevestiging aan ervoor te zorgen dat zeil correct kunnen worden gespannen.

De diepte die nodig is voor een bevestiging bericht zal afhangen van de grootte van de structuur en de hoogte van de vaststelling boven de grond van de post. Een beproefd vuistregel suggereert 'een derde onder de grond, twee derde boven'. Dit betekent dat een paal, die zich uitstrekt van 2,4 m boven de grond moet ten minste 1,2 m begraven in de grond. Hoewel slechts een algemene regel van duim, zijn deze metingen stond de test van de tijd en we raden u met klem ze te volgen.

Als een bericht wordt niet begraven op een voldoende diepte kan bewegen in een sterke wind en herpositionering van het later zou kunnen blijken erg moeilijk. Een lichte beweging van de voet van de post kan ook gevaar voor de positionering van het zeil, het verminderen van zijn lange levensduur. Als uw post gat passeert zandlagen of andere zachte gebieden dan deze diepte moeten niet worden opgenomen in de berekening van de vereiste diepte. Normaal gesproken moet de diameter van de gaatjes ongeveer 350 mm, maar diepte is de belangrijkste factor.

Installatie

Bevestig de 'eye bouten' om de vaststelling berichten en / of het 'pad ogen' op de muren.

Plaats de bevestigingen op verschillende hoogten tot een hoogte verschil van ongeveer 60-80 cm te geven voor een 3.6mx 3,6 plein en tussen 1 m tot 1,2 m voor een 5m x 5m plein.

Pak en vouw de Sail Shade

Eerste bevestigingspunt: Met behulp van een touw, trekt het zeil in de richting van het bevestigingspunt. Plaats de Sail Shade in zijn globale positie

Bevestig de Sail Shade naar de 'Pad Eye'

Herhaal deze stappen met de andere hoeken totdat alle vier de hoeken zijn in hun benadering posities.

Verlengen of verkorten van de snaren op de Sail Shade in de beste positie positie.

Meet de afstand van 'pad oog' van de vaststelling ring op de Sail Shade.

Bereid de bevestigingen. Hier zijn we met behulp van een 6 mm roestvrij stalen kabel, bezet met een 'Tirefort'.

Voor huishoudelijke installaties kunt u ook gebruik maken van 'kabelspanners' en 'snap hooks'.

Voor elke hoek: Bevestig de permanente bevestigingen en verwijder het touw. Zodra de Sail Shade is gespannen / uitgerekt aan de voorgeschreven lengte zal er weinig beweging in de wind en de levensduur van het zeil zal worden verlengd.

Herhaal dit met andere hoeken ...

Op te zetten van de Sail Shades brengt u tussen de 1 en 2 uur (niet met inbegrip van alle tijd die nodig is op de vaststelling van berichten te richten).

Alle Klaar! Nu achterover leunen en ontspannen in de schaduw ...

The Shade Sail Boutique Europe
Brendan Collis
shade-sail-boutique@ec-suisse.com
+41 76 285 2362 / +44 7925 812 633

Hoofdkantoor
Vy D'echallens 6
1040 Villars Le Terroir
Suisse

sql error = SELECT paypal_active FROM bsf_control_store where control_store_recno = '107'