Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeilen Rechthoekige
'Coolaroo Commercial' 5mx3m

CCOMREC35, zonwering - schaduwzeil rechthoek
Referentie : CCOMREC35
Zand (Beech)
Beech
Grijs (Graphite)
Graphite
Prijs : € 220.00
Levering : € 13.00   (aanvullende items : € 8.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
De Commercial Grade serie van Coolaroo zonnezeilen biedt u een langdurige, kosteneffectieve manier om uw huis of bedrijf van schaduw te voorzien en een uitstekende bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

De in de handel verkrijgbare zonnezeilen zijn voorzien van versterkte banden die aan beide zijden zijn genaaid, met ringen van roestvrij staal van zeegraad aan elke hoek, zodat ze kunnen worden gespannen. De gebreide stof biedt een uitstekende UV-bescherming terwijl de lucht door de stof kan stromen om het schaduwrijke gebied zo koel mogelijk te houden.

Coolaroo biedt een reeks kant-en-klare zonnezeilen met verschillende stoffen. Het 'Commercial' assortiment is het sterkste en gaat langer mee dan andere kant-en-klare schaduwzeilen op de markt.
 • Kwalitatief hoogwaardige stof voor een uitstekende bescherming tegen de zon en de beste weerstand tegen schimmel
 • Gemaakt van de beste materialen, Coolaroo commerciële schaduwzeilen zijn gebouwd om lang mee te gaan
 • De gebreide stof zorgt voor een koele, comfortabele schaduwrijke plek met de beste UV-bescherming
 • Afmetingen : Rechthoekig sonnezeilen 5m x 3m
Coolaroo schaduwzeilen bieden u een stijlvolle, eenvoudig te installeren schaduwoplossing met bescherming tegen de schadelijke uv-stralen van de zon die in elke streng zijn ingebouwd.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 3m image 1 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 3m image 2 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 3m image 3 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 3m image 4 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 3m image 5 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 3m image 6 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 3m image 7 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 3m image 8 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 3m image 9 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 3m image 10 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 3m image 11


Verschillende redenen waarom schaduwzeilen zo populair zijn

Schaduwzeilen worden steeds populairder, en niet alleen in erg warme landen. Schaduwzeilen bieden effectieve en veelzijdige oplossingen voor zonwering in buitenruimtes. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen voor de steeds toenemende populariteit van schaduwzeilen:
 • Effectieve zonwering:

  Schaduwzeilen zijn niet alleen ontworpen om een aanzienlijke hoeveelheid direct zonlicht tegen te houden, maar ook UV-stralen. Door de blootstelling aan deze schadelijke UV-stralen te verminderen, is het schaduwzeil een essentiële bescherming voor mensen, huisdieren en buitenmeubilair.

 • Temperatuurverlaging:

  Door zonlicht tegen te houden en veilige schaduwplekken te creëren, helpen schaduwzeilen de omgevingstemperatuur in de beschaduwde ruimte te verlagen. De gebreide HDPE-stof die in Coolaroo schaduwzeilen wordt gebruikt, laat warme lucht door de stof opstijgen, zodat de warme lucht niet onder de overkapping blijft hangen en er een comfortabelere en koelere omgeving ontstaat.

 • Comfort voor buiten:

  Bij warm weer kan het een uitdaging zijn om tijd buiten door te brengen. Schaduwzeilen creëren comfortabele buitenruimtes, zodat u en uw geliefden kunnen genieten van uw tuinen, patio's of buitenzitjes zonder directe blootstelling aan de zon.

 • Veelzijdigheid:

  Schaduwzeilen zijn veelzijdig en kunnen in verschillende buitenomgevingen worden geïnstalleerd, waaronder residentiële en commerciële ruimtes. Ze kunnen patio's, terrassen, speeltuinen, zwembadzones, parkeerplaatsen en nog veel meer bedekken en schaduw bieden waar dat nodig is.

 • Aanpasbare ontwerpen:

  Schaduwzeilen zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Dankzij het aanpasbare ontwerp kunnen gebruikers esthetisch aantrekkelijke en gepersonaliseerde buitenruimtes creëren en tegelijkertijd voldoen aan specifieke behoeften op het gebied van zonwering.

 • Ademend vermogen:

  Coolaroo schaduwzeilen zijn ademend, waardoor lucht door het materiaal kan circuleren. Dit voorkomt warmteophoping onder het zeil en zorgt voor een comfortabele omgeving eronder.

 • UV-bestendige materialen:

  Coolaroo schaduwzeilen zijn gemaakt van UV-gestabiliseerd HDPE-weefsel (polyethyleen met hoge dichtheid). Hierdoor zijn ze bestand tegen langdurige blootstelling aan de zon zonder af te nemen of hun effectiviteit in het blokkeren van UV-stralen te verliezen.

 • Eenvoudige installatie:

  Schaduwzeilen zijn relatief eenvoudig te installeren, vooral in vergelijking met traditionele structuren zoals pergola's of permanente zonweringen. Hierdoor zijn ze een handige en kosteneffectieve optie om snel schaduw toe te voegen aan buitenruimtes.

 • Moderne esthetiek:

  Schaduwzeilen dragen bij tot een moderne en stijlvolle buitenesthetiek. Hun strakke en eigentijdse design verhoogt de visuele aantrekkingskracht van buitenruimtes, waardoor ze populair zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

 • Weinig onderhoud:

  Coolaroo schaduwzeilen vereisen minimaal onderhoud. De Coolaroo schaduwzeilen zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en zijn bestand tegen verbleken, schimmel en meeldauw, waardoor ze lang meegaan in warme en zonnige omstandigheden.