Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeilen Rechthoekige
'Coolaroo Commercial' 5,4m

CCOMSQ540, luifel - schaduwzeil camping
Referentie : CCOMSQ540
Zand (Beech)
Beech
Grijs (Graphite)
Graphite
Prijs : € 335.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 5.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
De Commercial Grade serie van Coolaroo zonnezeilen biedt u een langdurige, kosteneffectieve manier om uw huis of bedrijf van schaduw te voorzien en een uitstekende bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

De in de handel verkrijgbare zonnezeilen zijn voorzien van versterkte banden die aan beide zijden zijn genaaid, met ringen van roestvrij staal van zeegraad aan elke hoek, zodat ze kunnen worden gespannen. De gebreide stof biedt een uitstekende UV-bescherming terwijl de lucht door de stof kan stromen om het schaduwrijke gebied zo koel mogelijk te houden.

Coolaroo biedt een reeks kant-en-klare zonnezeilen met verschillende stoffen. Het 'Commercial' assortiment is het sterkste en gaat langer mee dan andere kant-en-klare schaduwzeilen op de markt.
 • Kwalitatief hoogwaardige stof voor een uitstekende bescherming tegen de zon en de beste weerstand tegen schimmel
 • Gemaakt van de beste materialen, Coolaroo commerciële schaduwzeilen zijn gebouwd om lang mee te gaan
 • De gebreide stof zorgt voor een koele, comfortabele schaduwrijke plek met de beste UV-bescherming
 • Afmetingen : Vierkante schaduwzeil 5,4m x 5,4m
Coolaroo schaduwzeilen bieden u een stijlvolle, eenvoudig te installeren schaduwoplossing met bescherming tegen de schadelijke uv-stralen van de zon die in elke streng zijn ingebouwd.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m  image 1 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m image 2 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m image 3 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m image 4 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m image 5 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m image 6 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m image 7 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m image 8 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m image 9 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m image 10 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m image 11 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m image 12


Coolaroo - De beste kant-en-klare Australische schaduwzeilen

Coolaroo schaduwzeilen zijn een populaire en effectieve manier om buiten schaduw te bieden. Deze kant-en-klare schaduwzeilen van Coolaroo zijn populair in heel Australië in residentiële, commerciële en recreatieve omgevingen en zijn ook marktleider in de VS, Zuid-Afrika en Europa.

Hier volgen enkele belangrijke punten over de kant-en-klare schaduwzeilen van Coolaroo:

 • Ontwerp en structuur:

  Coolaroo's marktleidende schaduwzeilen zijn gemaakt van hun eigen HDPE-weefsel (high-density polyethyleen), dat UV-bescherming en duurzaamheid biedt. Het doek wordt gespannen tussen meerdere ankerpunten om een strakke, zeilachtige structuur te creëren.

 • UV-bescherming:

  Het belangrijkste doel van schaduwzeilen is bescherming te bieden tegen schadelijke ultraviolette (UV) stralen van de zon. Alle Coolaroo schaduwproducten bieden een zeer hoge UV-bescherming en worden goedgekeurd door de Australische kankerraad.

 • Aanpassing:

  Coolaroo kant-en-klare schaduwzeilen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, zodat ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en esthetische voorkeuren van de gebruiker. Vormen zijn onder andere driehoeken, rechthoeken en vierkanten en door twee of meer schaduwzeilen te combineren kan een interessante, unieke installatie worden gecreëerd.

 • Installatie:

  De installatie bestaat meestal uit het bevestigen van de bevestigingspunten op elke hoek van het schaduwzeil aan ankerpunten, dit kunnen bestaande structuren zijn zoals gebouwen, palen of speciaal gebouwde palen. De spanning in het doek geeft het zeil zijn karakteristieke vorm.

 • Duurzame constructie:

  Coolaroo's kant-en-klare schaduwzeilen van hoge kwaliteit zijn ontworpen om de meeste weersomstandigheden te weerstaan, inclusief wind en regen. Hun op maat gemaakte stof is behandeld zodat het bestand is tegen schimmel, meeldauw en verbleken. Houd er rekening mee dat je schaduwzeil moet worden weggehaald als er sneeuw wordt voorspeld.

 • Veelzijdigheid:

  Schaduwzeilen zijn veelzijdig en kunnen gebruikt worden in verschillende omgevingen, zoals achtertuinen, speeltuinen, zwembaden, buitenzitjes in restaurants en nog veel meer.

 • Verkoelend effect:

  Door een groot deel van het directe zonlicht tegen te houden, helpen schaduwzeilen om koelere en comfortabelere buitenruimtes te creëren. Hierdoor zijn ze erg populair in het warme en zonnige klimaat van Australië en ze worden snel populairder in vele andere delen van de wereld. De kant-en-klare schaduwzeilen van Coolaroo zijn gemaakt van gebreide HDPE-strengen. Dit zorgt ervoor dat warme lucht niet onder het doek blijft hangen (warme lucht kan door het gebreide doek opstijgen), zodat je de meest comfortabele omstandigheden onder de overkapping hebt.

 • Onderhoud:

  Hoewel schaduwzeilen relatief weinig onderhoud vergen, wordt periodieke reiniging en inspectie aanbevolen om een lange levensduur te garanderen. Normaal gesproken kun je het doek gewoon schoonspuiten. Chemicaliën mogen niet worden gebruikt.

Als je overweegt om een schaduwzeil te kopen, dan is het vaak moeilijk om te bepalen welke je de beste UV-bescherming en levensduur biedt. Als je kiest voor een schaduwzeil van Collaroo, de toonaangevende fabrikant in Australië, ben je verzekerd van een betrouwbare UV-bescherming die jarenlang meegaat.