Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeilen Driehoekige
'Coolaroo Commercial' 5m

CCOMTR500,schaduwzeil - schaduwzeil terras
Referentie : CCOMTR500
Zand (Beech)
Beech
Grijs (Graphite)
Graphite
Prijs : € 175.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 5.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
De Commercial Grade serie van Coolaroo zonnezeilen biedt u een langdurige, kosteneffectieve manier om uw huis of bedrijf van schaduw te voorzien en een uitstekende bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

De in de handel verkrijgbare zonnezeilen zijn voorzien van versterkte banden die aan beide zijden zijn genaaid, met ringen van roestvrij staal van zeegraad aan elke hoek, zodat ze kunnen worden gespannen. De gebreide stof biedt een uitstekende UV-bescherming terwijl de lucht door de stof kan stromen om het schaduwrijke gebied zo koel mogelijk te houden.

Coolaroo biedt een reeks kant-en-klare zonnezeilen met verschillende stoffen. Het 'Commercial' assortiment is het sterkste en gaat langer mee dan andere kant-en-klare schaduwzeilen op de markt.

 • Kwalitatief hoogwaardige stof voor een uitstekende bescherming tegen de zon en de beste weerstand tegen schimmel
 • Gemaakt van de beste materialen, Coolaroo commerciële schaduwzeilen zijn gebouwd om lang mee te gaan
 • De gebreide stof zorgt voor een koele, comfortabele schaduwrijke plek met de beste UV-bescherming
 • Afmetingen : Driehoekig zonnezeilen 5m x 5m x 5m
Coolaroo schaduwzeilen bieden u een stijlvolle, eenvoudig te installeren schaduwoplossing met bescherming tegen de schadelijke uv-stralen van de zon die in elke streng zijn ingebouwd.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 5m x 5m image 1 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 5m x 5m image 2 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 5m x 5m image 3 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 5m x 5m image 4 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 5m x 5m image 5 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 5m x 5m image 6 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 5m x 5m image 7 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 5m x 5m image 8


Het Coolaroo Commercial assortiment schaduwzeilen - marktleider in uv-blokkering

Schaduwzeildoek is speciaal ontworpen om bescherming te bieden tegen de schadelijke ultraviolette (UV) stralen van de zon. Het UV-blokkerende vermogen van schaduwdoeken wordt gemeten als een percentage, dat aangeeft hoeveel UV-straling het doek kan blokkeren. Hier volgen enkele belangrijke punten met betrekking tot schaduwdoek en de UV-blokkerende eigenschappen ervan:
 • UV-beschermingsniveaus:

  Schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende UV-beschermingsniveaus, meestal variërend van 50% tot 90% of meer. Het percentage staat voor het deel van de UV-straling dat het doek blokkeert. Het Coolaroo Commercial assortiment schaduwdoeken biedt de hoogste niveaus van UV-bescherming.

 • Materiaal:

  Het belangrijkste materiaal voor schaduwdoeken is polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE), een duurzame en UV-bestendige stof. HDPE staat bekend om zijn vermogen om langdurige blootstelling aan zonlicht te weerstaan zonder te degraderen. Een manier om de kwaliteit van het doek te beoordelen is te kijken naar de garantie van de fabrikant. Coolaroo biedt een toonaangevende garantie van 15 jaar op hun schaduwzeildoek.

 • UVA- en UVB-bescherming:

  Schaduwdoeken zijn ontworpen om zowel UVA- als UVB-stralen te blokkeren. UVA-stralen worden in verband gebracht met huidveroudering, terwijl UVB-stralen verantwoordelijk zijn voor zonnebrand. Een hoger percentage UV-blokkering duidt op een betere bescherming tegen beide soorten UV-straling.

 • Ademend vermogen:

  Schaduwdoeken bieden niet alleen UV-bescherming, maar zijn ook ontworpen om te ademen. Dit laat lucht door, voorkomt warmteopbouw onder het doek en zorgt voor een comfortabele omgeving onder het schaduwdoek.

 • Duurzaamheid:

  UV-blokkerende eigenschappen moeten ook na verloop van tijd effectief blijven, en kwalitatief schaduwdoek is ontworpen om duurzaam te zijn en bestand tegen degradatie door langdurige blootstelling aan de zon. Coolaroo schaduwdoeken worden aanbevolen door de Cancer Council of Australia vanwege de bewezen, langdurige UV-bescherming die ze bieden.

 • Onderhoud:

  Hoewel schaduwdoeken over het algemeen weinig onderhoud vergen, kan periodieke reiniging nodig zijn om vuil te verwijderen. Schoonmaken door het doek af te spuiten met water.
Bij het kiezen van een schaduwdoek moet je kiezen voor een schaduwdoek met een bewezen, langdurige UV-bescherming met een hoog percentage.