Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeilen Driehoekige
'Coolaroo Commercial' 6,5m

CCOMTR650,schaduwzeil - schaduwzeil tuin
Referentie : CCOMTR650
Zand (Beech)
Beech
Grijs (Graphite)
Graphite
Prijs : € 245.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 5.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
De Commercial Grade serie van Coolaroo zonnezeilen biedt u een langdurige, kosteneffectieve manier om uw huis of bedrijf van schaduw te voorzien en een uitstekende bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

De in de handel verkrijgbare zonnezeilen zijn voorzien van versterkte banden die aan beide zijden zijn genaaid, met ringen van roestvrij staal van zeegraad aan elke hoek, zodat ze kunnen worden gespannen. De gebreide stof biedt een uitstekende UV-bescherming terwijl de lucht door de stof kan stromen om het schaduwrijke gebied zo koel mogelijk te houden.

Coolaroo biedt een reeks kant-en-klare zonnezeilen met verschillende stoffen. Het 'Commercial' assortiment is het sterkste en gaat langer mee dan andere kant-en-klare schaduwzeilen op de markt.

 • Kwalitatief hoogwaardige stof voor een uitstekende bescherming tegen de zon en de beste weerstand tegen schimmel
 • Gemaakt van de beste materialen, Coolaroo commerciële schaduwzeilen zijn gebouwd om lang mee te gaan
 • De gebreide stof zorgt voor een koele, comfortabele schaduwrijke plek met de beste UV-bescherming
 • Afmetingen : Driehoekig zonnezeilen 6,5m x 6,5m x 6,5m
Coolaroo schaduwzeilen bieden u een stijlvolle, eenvoudig te installeren schaduwoplossing met bescherming tegen de schadelijke uv-stralen van de zon die in elke streng zijn ingebouwd.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Schaduwzeil Coolaroo Commercial 6.5mx6.5mx6.5m image 1 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 6.5mx6.5mx6.5m image 2 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 6.5mx6.5mx6.5m image 3 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 6.5mx6.5mx6.5m image 4 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 6.5mx6.5mx6.5m image 5 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 6.5mx6.5mx6.5m image 6 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 6.5mx6.5mx6.5m image 7


Coolaroo schaduwzeilen De beste UV-bescherming

Het moderne schaduwzeil is speciaal ontworpen om UV-bescherming te bieden in buitenruimtes. Dit is hoe ze bijdragen aan de bescherming tegen schadelijke ultraviolette (UV) straling:
 • UV-stralen blokkeren:

  Moderne schaduwzeilen zijn ontworpen om een aanzienlijk deel van de schadelijke UV-stralen van de zon te blokkeren. De gebruikte materialen, zoals Coolaroo's op maat gemaakte HDPE-stof (high-density polyethylene), zijn gekozen vanwege hun UV-bestendige eigenschappen. Dit helpt het risico op huidbeschadiging en andere gezondheidsproblemen bij langdurige blootstelling aan de zon te verminderen.

 • UV-bestendige materialen:

  Coolaroo's topkwaliteit schaduwzeilen zijn gemaakt van toonaangevende materialen met een inherente UV-bestendigheid. Deze materialen zijn ontworpen om de impact van UV-stralen in de loop van de tijd te weerstaan zonder dat ze degenereren, vervagen of hun effectiviteit in het blokkeren van zonlicht verliezen.

 • UV-blokkeringspercentage:

  Coolaroo schaduwzeilen zijn goedgekeurd door de Cancer Council of Australia en zijn ontworpen om jarenlang UV-straling tegen te houden. De verschillende series schaduwzeilen gebruiken verschillende stoffen die verschillende UV-blokkeringspercentages hebben, maar alle Coolaroo producten bieden een betere bescherming tegen UV-stralen.

 • Verkoelend effect:

  Door een aanzienlijk deel van het zonlicht tegen te houden, creëren schaduwzeilen een koele schaduwplek. Coolaroo schaduwzeilen zijn gemaakt van hun eigen gebreide HDPE-stof, zodat er geen warme lucht onder de stof kan komen en er dus de koelst mogelijke schaduw ontstaat.

 • Voorkomt zonnebrand en huidbeschadiging:

  De langdurige UV-bescherming die Coolaroo schaduwzeilen bieden, helpt zonnebrand en huidbeschadiging te voorkomen, waardoor het risico op huidkanker en andere UV-gerelateerde gezondheidsproblemen afneemt. Dit is vooral belangrijk voor mensen die langere tijd buiten zijn.

 • Veiligheid in de buitenlucht:

  Coolaroo schaduwzeilen worden veel gebruikt in scholen en openbare ruimten in Oostenrijk en dragen bij aan een veiligere buitenomgeving, vooral in ruimten waar mensen samenkomen voor recreatieve activiteiten. Dankzij de UV-bescherming die ze bieden, kunnen mensen buiten genieten zonder hun huidgezondheid in gevaar te brengen.

 • UV-bestendigheid op lange termijn:

  Niet alle schaduwdoeken zijn hetzelfde. Coolaroo schaduwzeilen zijn gemaakt om langdurig UV-bestendig te zijn en daarom worden hun producten aanbevolen door de Cancer Council of Australia. Het doek van Coolaroo behoudt zijn beschermende eigenschappen zelfs na langdurige blootstelling aan zonlicht.

Een klantenreview :

 • Love, love, love this!!!

  Ik ben ongelooflijk blij dat we eindelijk dit schaduwzeil hebben gekocht ... het heeft ons terras veranderd in een prachtige, schaduwrijke, comfortabele plek om te zitten na Jaren van leeg zitten in de hete zon! Mijn man kon dit zeil zonder veel moeite ophangen en het is blijven hangen ondanks verschillende stormen, meerdere harde regens en het is nog steeds onveranderd ondanks de hete zomerzon. Onze kat vindt het heerlijk om het als een hangmat te gebruiken :-) Dit is een van die producten waarvan ik wilde dat ik het jaren geleden had gekocht - het is het geld meer dan waard.