Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeilen Rechthoekige
'Coolaroo Everyday' 5mx3m

CEVERREC35,schaduwzeil rechthoek - schaduwzeil camping
Referentie : CEVERREC35
Zand (Beech)
Beech
Grijs (Graphite)
Graphite
Prijs : € 180.00
Levering : € 13.00   (aanvullende items : € 8.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
Ontworpen om veilige schaduw in AustraliÃ" te verstrekken, wordt de Alledaagse waaier van Schaduwzeilen van Coolaroo gemaakt gebruikend overzichtsstof die door het bedrijf wordt ontwikkeld dat 95% van de schadelijke UltraViolette stralen van de zon blokkeert. De Coolaroo schaduwzeilen creëren de meest comfortabele schaduw zonder afbreuk te doen aan de UV-bescherming die ze bieden.

Het Everyday-assortiment schaduwzeilen is ontwikkeld om kleine tot middelgrote oppervlakken van schaduw te voorzien en optimale bescherming tegen de zon te bieden. Coolaroo's Everyday range schaduwzeilen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren.
 • De gebreide stof laat lucht door het doek stromen terwijl het de schadelijke ultraviolette stralen van de zon tegenhoudt
 • 95% UV-blokkering
 • De stof is behandeld om bestand te zijn tegen schimmel en rot. Schoon te maken door gewoon af te spoelen met water (geen chemicaliën)
 • De buitenstof van 205 g/m² is kleurvast en UV gestabiliseerd
 • Verfbestendige stof - 5 jaar fabrieksgarantie tegen UV-degradatie
 • Gemakkelijk te verwijderen in de winter, zodat u maximaal van de zon kunt genieten in uw tuin tijdens de wintermaanden
 • Afmetingen : Rechthoekig schaduwzeil 5m bij 3m
Coolaroo is de wereldleider in schaduwdoek en een pionier in de schaduwzeilindustrie. Coolaroo schaduwzeilen bieden klanten de beste waarde schaduwoplossing met UV-bescherming ingebouwd in elke vezel.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Schaduwzeil Coolaroo Everyday 5m x 3m image 1 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 5m x 3m image 2 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 5m x 3m image 5 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 5m x 3m image 6 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 5m x 3m image 7 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 5m x 3m image 8


Coolaroo Everyday schaduwzeilen - Bewezen, betrouwbare UV-bescherming

Coolaroo is een toonaangevende fabrikant van schaduwzeilen in Australië. Het Coolaroo Everyday schaduwzeilassortiment is ontworpen voor kleine tot middelgrote residentiële installaties waar ze niet alleen schaduw maar ook UV-bescherming bieden.
 • Hoogwaardige stof:

  Coolaroo staat bekend om zijn op maat gemaakte, hoogwaardige materialen. De Everyday Shade Sail-serie is gemaakt van een gebreide stof van hogedichtheidpolyethyleen (HDPE) die door Coolaroo is gemaakt. Deze schaduwzeilen laten lucht door de gebreide stof terwijl ze toch een hoge mate van UV-bescherming bieden. Hierdoor blijft de temperatuur onder het schaduwzeil aangenaam.

 • UV-bescherming:

  Coolaroo schaduwzeilen bieden de beste UV-bescherming. Coolaroo schaduwzeilen zijn goedgekeurd door de Cancer Council of Australia.

 • Eenvoudige installatie:

  De alledaagse schaduwzeilen van Coolaroo zijn ontworpen voor eenvoudige installatie.

 • Verschillende maten en vormen:

  Coolaroo Everyday schaduwzeilen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat klanten een product kunnen kiezen dat past bij hun specifieke ruimte en ontwerpvoorkeuren.