Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeilen Rechthoekige
'Coolaroo Everyday' 3m

CEVERSQ300,schaduwzeil - luifel
Referentie : CEVERSQ300
Zand (Beech)
Beech
Grijs (Graphite)
Graphite
Grijs (Slate)
Slate
Prijs : € 110.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 5.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
Ontwikkeld voor het harde Australische klimaat, zijn Coolaroo's Everyday assortiment van zonnezeil gemaakt met behulp van zware stof en blokkeren 95% van de schadelijke UV-stralen van de zon. Ze creëren een frisse schaduw.

Het Everyday zonnezeil is ontworpen om elk klein tot middelgroot buitengebied in de schaduw te stellen, waardoor optimale bescherming tegen de zon wordt geboden. Alle zonnezeil zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en worden vaak gebruikt voor het in de schaduw stellen van tuinen, maar ook voor het creëren van schaduw voor auto's en boten.
 • Ademende stof laat lucht door, maar voorkomt dat de schadelijke zonnestralen erdoorheen stromen
 • Bestand tegen de zon - 95% UV-blokkering
 • De stof is bestand tegen schimmel en rot. Vuil kan gemakkelijk worden verwijderd met behulp van een slangpijp
 • 205gsm de buitenstof is langzaam verdwijnend bestand en UV gestabiliseerd
 • Vadebestendig - 5 jaar fabrieksgarantie tegen UV-degradatie
 • Gemakkelijk te verwijderen tijdens de winter, zodat het zonlicht in de koudere maanden terugkeert
 • Afmetingen : vierkante zeilschaduwzeil 3m x 3m x 3m
Coolaroo zijn de wereldleider in schaduwstof en een pionier op het gebied van Zonnezeil. Hun Zonnezeil zijn een stijlvolle, eenvoudig te installeren schaduwoplossing met UV-bescherming ingebouwd in elke vezel.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3m x 3m image 1 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3m x 3m image 2 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3m x 3m image 3 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3m x 3m image 4 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3m x 3m image 5


De alledaagse schaduwzeilen van Coolaroo

Coolaroo biedt een aantal verschillende series schaduwzeilen voor alle installatietypes en budgetten. De Everyday serie bestaat uit kleinere schaduwzeilen, voornamelijk ontworpen voor huishoudelijke omgevingen waar ze bescherming tegen de zon bieden en de leefruimte buiten verfraaien.

Algemene kenmerken :
 • Materiaalkwaliteit:

  Coolaroo schaduwzeilen, inclusief die in het Everyday-assortiment, zijn gemaakt van hoogwaardig polyethyleen met een hoge dichtheid (HDPE). HDPE staat bekend om zijn duurzaamheid, UV-bestendigheid en ademende eigenschappen. De schaduwzeilen uit de Everyday-serie zijn gemaakt van Coolaroo's Everyday-stof met een gewicht van 205 g/m.

 • UV-bescherming:

  De Everyday-stof is ontworpen voor effectieve UV-bescherming en blokkeert 95% van de schadelijke UV-stralen.

 • Gebreide, ademende stof:

  Coolaroo schaduwzeilen zijn zo gemaakt dat er lucht door de stof kan stromen. Deze luchtcirculatie voorkomt dat warme lucht zich ophoopt onder de stof, wat een ernstig probleem kan zijn bij niet-ademende schaduwzeilen.

 • Langdurige, betrouwbare UV-bescherming:

  Coolaroo is een van 's werelds grootste fabrikanten van schaduwzeilen met een van de beste reputaties voor de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. De Everyday serie is hun instapmodel, maar geniet nog steeds 5 jaar fabrieksgarantie op het doek.

  Net als alle andere Coolaroo producten zijn deze schaduwzeilen goedgekeurd door de Cancer Council of Austrlia. Het Everyday-assortiment biedt jou en je gezin langdurige, betrouwbare UV-bescherming.