Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeilen Rechthoekige
'Coolaroo Everyday' 3,6m

CEVERSQ360, uv-bescherming -  luifel
Referentie : CEVERSQ360
Grijs (Graphite)
Graphite
Grijs (Slate)
Slate
Prijs : € 130.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 5.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
Ontwikkeld voor het harde Australische klimaat, zijn Coolaroo's Everyday assortiment van zonnezeil gemaakt met behulp van zware stof en blokkeren 95% van de schadelijke UV-stralen van de zon. Ze creëren een frisse schaduw.

Het Everyday zonnezeil is ontworpen om elk klein tot middelgroot buitengebied in de schaduw te stellen, waardoor optimale bescherming tegen de zon wordt geboden. Alle zonnezeil zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en worden vaak gebruikt voor het in de schaduw stellen van tuinen, maar ook voor het creëren van schaduw voor auto's en boten.
  • Ademende stof laat lucht door, maar voorkomt dat de schadelijke zonnestralen erdoorheen stromen
  • Bestand tegen de zon - 95% UV-blokkering
  • De stof is bestand tegen schimmel en rot. Vuil kan gemakkelijk worden verwijderd met behulp van een slangpijp
  • 205gsm de buitenstof is langzaam verdwijnend bestand en UV gestabiliseerd
  • Vadebestendig - 5 jaar fabrieksgarantie tegen UV-degradatie
  • Gemakkelijk te verwijderen tijdens de winter, zodat het zonlicht in de koudere maanden terugkeert
  • Afmetingen : vierkante zeilschaduwzeil 3.6m x 3.6m x 3.6m
Coolaroo zijn de wereldleider in schaduwstof en een pionier op het gebied van Zonnezeil. Hun Zonnezeil zijn een stijlvolle, eenvoudig te installeren schaduwoplossing met UV-bescherming ingebouwd in elke vezel.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3.6m x 3.6m  image 1 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3.6m x 3.6m image 2 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3.6m x 3.6m image 3 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3.6m x 3.6m image 4 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3.6m x 3.6m  image 5 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3.6m x 3.6m image 6 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3m x 3m image 7


De Everyday schaduwzeilen van Coolaroo

De schaduwzeilen uit de Everyday-serie van Coolaroo bieden tot 90% UV-bescherming. Het Everyday-assortiment is verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren en is ontwikkeld voor schaduw in kleine tot middelgrote buitenruimtes.

De Everyday serie is gemaakt van gebreide stof van 205 g/m², met versterkte randen voor extra stevigheid. Het Everyday-assortiment is goedgekeurd door de Cancer Council of Australia en biedt jou en je gezin voordelige, betrouwbare UV-bescherming. De UV-gestabiliseerde stof zal niet vervagen of broos worden, zelfs na langdurige blootstelling aan fel zonlicht en heeft een fabrieksgarantie van 5 jaar. Het is ook behandeld zodat het bestand is tegen schimmel en meeldauw.