Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeilen Driehoekige
'Coolaroo Everyday' 3m

CEVERTR300,schaduwzeil rechthoek - schaduwzeil camping
Referentie : CEVERTR300
Zand (Beech)
Beech
Grijs (Graphite)
Graphite
Grijs (Slate)
Slate
Prijs : € 70.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 5.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
Ontwikkeld voor het harde Australische klimaat, zijn Coolaroo's EVERYDAY assortiment van zonnezeil gemaakt met behulp van zware stof en blokkeren 95% van de schadelijke UV-stralen van de zon. Ze creëren een frisse schaduw.

Het Everyday zonnezeil is ontworpen om elk klein tot middelgroot buitengebied in de schaduw te stellen, waardoor optimale bescherming tegen de zon wordt geboden. Alle zonnezeil zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en worden vaak gebruikt voor het in de schaduw stellen van tuinen, maar ook voor het creëren van schaduw voor auto's en boten.

  • Ademende stof laat lucht door, maar voorkomt dat de schadelijke zonnestralen erdoorheen stromen
  • Bestand tegen de zon - 95% UV-blokkering
  • De stof is bestand tegen schimmel en rot. Vuil kan gemakkelijk worden verwijderd met behulp van een slangpijp
  • 205gsm de buitenstof is langzaam verdwijnend bestand en UV gestabiliseerd
  • Vadebestendig - 5 jaar fabrieksgarantie tegen UV-degradatie
  • Gemakkelijk te verwijderen tijdens de winter, zodat het zonlicht in de koudere maanden terugkeert
  • Afmetingen : Driehoekig schaduwzeil 3m x 3m x 3m
Coolaroo zijn de wereldleider in schaduwstof en een pionier op het gebied van Zonnezeil. Hun Zonnezeil zijn een stijlvolle, eenvoudig te installeren schaduwoplossing met UV-bescherming ingebouwd in elke vezel.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3m x 3m x 3m image 1 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3m x 3m x 3m image 2 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3m x 3m x 3m image 3 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3m x 3m x 3m image 4 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3m x 3m x 3m image 5 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3m x 3m x 3m image 6 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3m x 3m x 3m image 7 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3m x 3m x 3m image 8


Coolaroo schaduwzeilen - de beste UV-schermen voor in de tuin

Als je op zoek bent naar een tuinzeil dat UV-stralen effectief blokkeert, is het essentieel om materialen en ontwerpen te kiezen die speciaal zijn ontworpen voor UV-bescherming.

Coolaroo schaduwdoeken zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en worden geleverd met meerdere jaren garantie op de effectiviteit van hun producten.

Coolaroo schaduwzeilen worden gemaakt van hun eigen speciaal ontworpen, toonaangevende HDPE-weefsel (high-density polyethyleen). Deze doeken zijn in de loop der jaren ontwikkeld om een aanzienlijk percentage UV-stralen tegen te houden.

Coolaroo schaduwdoeken worden goedgekeurd door de Cancer Council of Australia vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten.

Houd bij het kiezen van een UV-blokkerend tuinzeil rekening met de UV-beschermende eigenschappen, het beoogde dekkingsgebied en de specifieke behoeften van je tuin. Volg bovendien de juiste richtlijnen voor installatie en onderhoud om de effectiviteit van de UV-bescherming te maximaliseren.