Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeilen Rechthoekige
'Coolaroo Premium' 3,6m

CPREMSQ360,schaduwzeil rechthoek - uv-bescherming
Referentie : CPREMSQ360
Terracotta
Terracotta
Prijs : € 165.00
Levering : € 13.00   (aanvullende items : € 8.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
Coolaroo Premium - topkwaliteit Australische zonnezeilen | UV-bescherming van Coolaroo, Austrlia's favoriete fabrikant van zonnezeilen.
 • Top kwaliteit zonne-doek, Top kwaliteit bevestigingen op elke hoek, top kwaliteit constructie
 • 10 jaar garantie tegen aantasting door UV
 • Gestikte stof laat warmte ontsnappen maar behoudt een hoge UV-bescherming
 • Afmetingen : Vierkant schaduwzeil 3,6m x 3,6m

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Schaduwzeil Coolaroo Premium 3.6m x 3.6m image 1 Schaduwzeil Coolaroo Premium 3.6m x 3.6m image 2 Schaduwzeil Coolaroo Premium 3.6m x 3.6m image 3 Schaduwzeil Coolaroo Premium 3.6m x 3.6m image 5 Schaduwzeil Coolaroo Premium 3.6m x 3.6m image 6 Schaduwzeil Coolaroo Premium 3.6m x 3.6m image 7 Schaduwzeil Coolaroo Premium 3.6m x 3.6m image 8 Schaduwzeil Coolaroo Premium 3.6m x 3.6m image 9


Waarom is UV-bescherming belangrijk?

UV-bescherming (ultraviolet) is om verschillende redenen belangrijk, omdat langdurige blootstelling aan UV-straling verschillende gevolgen kan hebben, en niet alleen voor mensen. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom UV-bescherming belangrijk is in uw tuin:

Voorkomen van zonnebrand en huidbeschadiging: UV-bescherming is cruciaal voor mensen die veel buiten zijn. Het helpt zonnebrand en vroegtijdige veroudering voorkomen en vermindert het risico op huidkanker.

Zorgen voor buitencomfort: UV-bescherming creëert schaduwrijke plekken die een comfortabelere omgeving bieden voor buitenactiviteiten, zoals tuinieren, lezen of gezellig samenzijn.

Vermindert gezondheidsrisico's: Langdurige blootstelling aan UV-straling wordt in verband gebracht met gezondheidsrisico's, zoals huidkanker en staar. UV-bescherming minimaliseert deze risico's voor mensen die tijd doorbrengen in de tuin.

Ondersteunt buitenplezier: UV-bescherming stelt mensen in staat om van hun buitenruimte te genieten zonder het ongemak van overmatig zonlicht. Dit stimuleert ons om meer tijd buiten door te brengen, wat bijdraagt aan het algehele welzijn.

Bevordert de gezondheid van de ogen: UV-bescherming helpt de gezondheid van de ogen te beschermen door de blootstelling aan schadelijke UV-stralen te verminderen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die langere tijd buiten zijn.

Behoud van temperatuurcomfort: Door UV-bescherming gecreëerde schaduwplekken dragen bij aan een koelere buitenomgeving. Dit is vooral gunstig in warme klimaten, omdat het verlichting biedt bij extreme temperaturen.

Bescherming van buitenmeubilair: UV-bescherming helpt verbleking en aantasting van buitenmeubilair, kussens en ander meubilair dat wordt blootgesteld aan zonlicht voorkomen.

Kortom, UV-bescherming is essentieel voor het behoud van de gezondheid en het welzijn van planten, meubels en mensen. Het helpt bij het creëren van een comfortabele en veilige buitenomgeving, behoudt de schoonheid van de tuin en vermindert de risico's van overmatige blootstelling aan de zon. Het implementeren van UV-beschermende maatregelen, zoals schaduwzeilen, draagt bij tot een aangenamere en duurzamere tuinervaring.