Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeil camping
Driehoekige 3m

CRTHTR300, schaduwzeil driehoek - schaduwzeil rechthoek
Referentie : CRTHTR300
Rood
Red
Prijs : € 80.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 5.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
Coolaroo's Party assortiment van zonnezeilen is ontworpen om tijdelijke schaduw te bieden voor al uw buitenactiviteiten.

Gemaakt met behulp van een duurzame buitenkwaliteit schaduwdoek, de zonnezeilen is bestand tegen vervagen en gaat jaren mee. Ze zijn eenvoudig te installeren met de meegeleverde kabels, bieden tot 90% UV-blokkering en zijn ideaal voor de bescherming van al uw outdoor evenementen zoals barbecues en picknicks. Ze worden ook vaak gebruikt om kinderbaden of zandbakken af te dekken, zodat kleine kinderen extra beschermd zijn tegen de zon ... en verschillende andere toepassingen. De Coolaroo zonnezeilen geven uw huis een frisse en opwindende uitstraling en beschermen uw dierbaren tegen UV-stralen.

Coolaroo's Party assortiment van zonnezeilen bevat levendige en levendige kleuren, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik binnenshuis, zoals het inrichten van een kinderkamer of een speelkamer.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping


Het draagbare schaduwzeil - ontworpen voor jouw picknick

Of je nu een familiepicknick plant, een bijeenkomst met vrienden of een romantische maaltijd in de buitenlucht, een goed gekozen schaduwzeil voor de picknick kan de ervaring verbeteren door een schaduwrijke en comfortabele plek te creëren. Je picknickplek overdekken met een schaduwzeil kan je buitenervaring verbeteren door bescherming te bieden tegen de zon en een comfortabele, schaduwrijke ruimte te creëren.

Hoe gebruik je een schaduwzeil voor je picknick?
 • Kies de locatie:

  Kies een geschikte locatie voor je picknick, rekening houdend met factoren zoals een vlakke ondergrond, de nabijheid van voorzieningen en een aangenaam uitzicht.

 • Controleer op obstakels boven je hoofd:

  Kijk of er obstakels boven je hoofd zijn, zoals takken of kabels, die de plaatsing van het schaduwzeil kunnen hinderen. Zorg voor voldoende vrije ruimte.

 • Bevestigingspunten:

  Maak het schaduwzeil met de touwen op elke hoek vast aan geschikte voorwerpen. Dit kan zijn door het vast te binden aan bomen, een ankerpunt in de grond te maken of andere geschikte ankerpunten te gebruiken.

 • Controleer de stabiliteit:

  Controleer of het schaduwzeil stevig en stabiel is verankerd.

 • Geniet van uw picknick:

  Zodra het schaduwzeil stevig op zijn plaats ligt, spreid je je picknickkleed uit, zet je eten en drinken klaar en geniet van de schaduwrijke buitenruimte.