Shade Sail Boutique Nederland

Bescherming tegen schadelijke uv-stralen
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Draagbaar schaduwzeil
Driehoekige 3m x 3m x 3m

CRTHTR300, schaduwzeil -  schaduwzeil
Referentie : CRTHTR300
Rood
Red
Prijs : € 80.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 5.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
Coolaroo's Party assortiment van zonnezeilen is ontworpen om tijdelijke schaduw te bieden voor al uw buitenactiviteiten.

Gemaakt met behulp van een duurzame buitenkwaliteit schaduwdoek, de zonnezeilen is bestand tegen vervagen en gaat jaren mee. Ze zijn eenvoudig te installeren met de meegeleverde kabels, bieden tot 90% UV-blokkering en zijn ideaal voor de bescherming van al uw outdoor evenementen zoals barbecues en picknicks. Ze worden ook vaak gebruikt om kinderbaden of zandbakken af te dekken, zodat kleine kinderen extra beschermd zijn tegen de zon ... en verschillende andere toepassingen. De Coolaroo zonnezeilen geven uw huis een frisse en opwindende uitstraling en beschermen uw dierbaren tegen UV-stralen.

Coolaroo's Party assortiment van zonnezeilen bevat levendige en levendige kleuren, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik binnenshuis, zoals het inrichten van een kinderkamer of een speelkamer.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Zeil, Schaduw, schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel Zeil, Schaduw, schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel Zeil, Schaduw, schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel Zeil, Schaduw, schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel Zeil, Schaduw, schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel


The Shade Sail Boutique Europe
Brendan Collis
shade-sail-boutique@ec-suisse.com
+41 76 285 2362 / +44 7925 812 633

Hoofdkantoor
Vy D'echallens 6
1040 Villars Le Terroir
Suisse