Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeil camping
Driehoekige 3.6m

CRTHTR360, zonwering - schaduwzeil terras
Referentie : CRTHTR360
lichtgrijs (Smoke)
Smoke
Prijs : € 85.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 5.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
Een draagbare zonnezeil van Collaroo, 's werelds toonaangevende fabrikant van Shade zeil stof, ideaal voor op de camping of voor een middag bbq.

Dit draagbare schaduwzeil is ook ideaal voor het creëren van tijdelijke schaduw in de tuin om jonge kinderen te beschermen terwijl ze buiten spelen.

Deze lichtgewicht en draagbaar zonnezeil wordt compleet geleverd met 6 meter lange nylon touwen op elke hoek waardoor het zeer snel en eenvoudig worden geïnstalleerd.

Terwijl meer substantiële bevestigingen nodig zal zijn voor gebruik op lange termijn of in winderige omstandigheden, dit zonnezeil is perfect als je iets dat je mee kunt nemen en te installeren voor een middag waar je het nodig hebt wilt.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil  tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil  tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil  tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil  tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil  tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil  tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil  tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil  tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil  tuin,schaduwzeil camping


Coolaroo draagbare schaduwzeilen - betrouwbare UV-bescherming

De draagbare schaduwzeilen van Coolaroo zijn ontworpen om UV-bescherming te bieden door de hoeveelheid ultraviolette (UV) straling van de zon te blokkeren. Net als bij de andere schaduwzeilen van Coolaroo zit de UV-bescherming in het hart van elke streng van hun UV-blokkerende stof.

Als je op zoek bent naar een draagbaar schaduwzeil met UV-bescherming, let dan op het volgende:

UPF-waarde:

Controleer de productspecificaties voor de UPF-waarde. Een hogere UPF-waarde duidt op een betere UV-bescherming. Hoewel veel schaduwzeilen een hoge UPF-classificatie claimen, moet je de garantie van de stof controleren, want veel stoffen van lage kwaliteit hebben een UV-bescherming die snel afneemt. Coolaroo schaduwzeilen hebben de beste, langdurige UV-bescherming en worden daarom aanbevolen door de Cancer Council of Australia.

Materiaal:

De materiaalkeuze speelt een cruciale rol bij UV-bescherming. Kies voor schaduwzeilen van materialen met inherente UV-blokkerende eigenschappen, zoals HDPE-weefsel (polyethyleen met hoge dichtheid). Coolaroo is een van 's werelds grootste fabrikanten van dit doek.

Strakke weving:

Een dicht weefsel in de stof draagt bij aan een betere UV-bescherming. Het voorkomt dat UV-stralen door het materiaal dringen, maar door de kleine gaatjes in de geweven stof zal er geen warme lucht onder de luifel blijven hangen.

Het is belangrijk om te weten dat draagbare schaduwzeilen een effectieve UV-bescherming kunnen bieden, maar dat een juist gebruik en een juiste installatie essentieel zijn. Zorg ervoor dat het schaduwzeil goed gespannen en stevig verankerd is om de UV-blokkerende werking te maximaliseren.

Het gebruik van een draagbaar schaduwzeil met UV-bescherming is een slimme manier om een schaduwrijke en veiligere buitenomgeving te creëren, vooral tijdens activiteiten zoals picknicks, kamperen, stranduitstapjes of andere buitenactiviteiten waarbij blootstelling aan de zon een punt van zorg is.