Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeil camping
Driehoekige 3,9m

CRTHTR390,schaduwzeil terras - schaduwzeil terras
Referentie : CRTHTR390
Mokka
Mocha
Prijs : € 90.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 5.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
Een draagbare zonnezeil van Coolaroo, 's werelds toonaangevende fabrikant van Shade zeil stof, ideaal voor op de camping of voor een middag bbq.

Dit draagbare schaduwzeil is ook ideaal voor het creëren van tijdelijke schaduw in de tuin om jonge kinderen te beschermen terwijl ze buiten spelen.

Deze lichtgewicht en draagbaar zonnezeil wordt compleet geleverd met 6 meter lange nylon touwen op elke hoek waardoor het zeer snel en eenvoudig worden geïnstalleerd.

Terwijl meer substantiële bevestigingen nodig zal zijn voor gebruik op lange termijn of in winderige omstandigheden, dit zonnezeil is perfect als je iets dat je mee kunt nemen en te installeren voor een middag waar je het nodig hebt wilt.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping


Het draagbare schaduwzeil

Een draagbaar schaduwzeil is een handige en veelzijdige oplossing om schaduw te bieden in verschillende buitenomgevingen. Het is flexibel, gemakkelijk op te zetten en draagbaar, waardoor het geschikt is voor activiteiten zoals kamperen, stranduitstapjes, picknicks en andere buitenevenementen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en overwegingen voor een draagbaar schaduwzeil:
 • Compact ontwerp:

  Zoek een schaduwzeil dat compact opgevouwen kan worden. Dit zorgt voor gemakkelijk transport en opslag.

 • Lichtgewicht materialen:

  Kies een schaduwzeil dat gemaakt is van lichtgewicht materialen die gemakkelijk te dragen zijn. De HDPE-stof (high-density polyethylene) van Coolaroo is licht en houdt de schadelijke UV-stralen van de zon goed tegen.

 • Draagtas of koffer:

  Kies voor een draagbaar schaduwzeil met een draagtas of koffer. Dit maakt het handig om te vervoeren en beschermt het schaduwzeil tijdens het opbergen.

 • UV-bescherming:

  Zorg ervoor dat het schaduwzeil UV-bescherming biedt om je te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Zoek naar een hoge UPF (Ultraviolet Protection Factor) rating van een betrouwbare fabrikant.

 • Grootte en dekking:

  Let op de grootte van het schaduwzeil en de dekking die het biedt. Zorg ervoor dat het groot genoeg is om het gebied dat je nodig hebt in de schaduw te zetten, terwijl het nog steeds hanteerbaar is voor transport.

 • Ventilatie:

  Een draagbaar schaduwzeil met ademende stof helpt de luchtcirculatie te verbeteren, waardoor het comfortabeler is, vooral op warme dagen.

 • Gemakkelijk schoon te maken:

  Kies een schaduwzeil dat gemakkelijk schoon te maken is. Dit is vooral belangrijk voor buitensportartikelen die kunnen worden blootgesteld aan vuil, zand of andere elementen.

 • Merkreputatie en beoordelingen:

  Zoek naar een merk met een goede reputatie om de duurzaamheid en prestaties (UV-bescherming) van je draagbare schaduwzeil te garanderen. Coolaroo is een van de grootste fabrikanten van Australië en hun schaduwzeilen zijn wereldwijd te vinden in residentiële en commerciële omgevingen.