Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeilen Rechthoekige
'Coolaroo DualShade' 5,4m

CDUALSQ540, zonwering - zonwering
Referentie : CDUALSQ540
Santorini
Santorini
Cobblestone
Cobblestone
Prijs : € 420.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 5.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
De DualShade schaduwzeilen van Coolaroo zijn gemaakt van commerciële kwaliteit stof om u een langdurige, kosteneffectieve schaduw te geven met een uitstekende bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon in de kern van elke vezel.

Coolaroo's geavanceerde DualShade schaduwzeilen hebben een tweekleurige stof, versterkte singels langs elke kant van het schaduwzeil en roestvrijstalen ringen (316) van mariene kwaliteit op elke hoek. Het gebreide tweekleurige doek biedt uitstekende UV-bescherming terwijl warme lucht door het doek kan opstijgen, zodat het eronder zo koel mogelijk blijft.

Coolaroo biedt een reeks kant-en-klare schaduwzeilen met verschillende stoffen. Het DualShade gamma maakt gebruik van commerciële kwaliteit stof die niet broos zal worden, zelfs na vele jaren van blootstelling aan sterk zonlicht, het zal niet verkleuren of vervagen en zal u en uw dierbaren beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon voor vele, vele jaren.
 • Handdoek van professionele kwaliteit in twee kleuren voor een uitstekende bescherming tegen de zon. Het HDPE-weefsel is gemakkelijk schoon te maken en schimmelbestendig
 • De Coolaroo DualShade schaduwzeilen zijn gemaakt van de nieuwste materialen en zijn gemaakt om lang mee te gaan
 • De gebreide tweekleurige stof creëert een koele, comfortabele schaduw met de allerbeste UV-bescherming in elke vezel
 • Afmetingen : Tweekleurig, vierkant schaduwzeil 5,4m x 5,4m
Coolaroo DualShade schaduwzeilen bieden u een stijlvolle, eenvoudig te installeren schaduwoplossing met betrouwbare en duurzame bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon ingebouwd in elke vezel.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m image 1 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m image 2 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5.4m x 5.4m image 3 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5.4m x 5.4m image 4 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5.4m x 5.4m image 5 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5.4m x 5.4m image 6 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5.4m x 5.4m image 7 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5.4m x 5.4m image 8 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5.4m x 5.4m image 9 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5.4m x 5.4m image 10 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5.4m x 5.4m image 11 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5.4m x 5.4m image 12 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5.4m x 5.4m image 13 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5.4m x 5.4m image 14


DualShade - De toonaangevende UV-blokkerende schaduwzeilen

Het innovatieve DualShade doek van de Oostenrijkse marktleider Coolaroo is ontworpen om een combinatie van UV-bescherming, thermisch comfort en esthetische aantrekkingskracht te bieden. Coolaroo staat bekend om de productie van schaduwzeilen van hoge kwaliteit en hun DualShade-zeil bevat alle kenmerken van hun marktleidende Commercial-serie, met de toevoeging van twee kleuren.

 • DualShade ontwerp:

  De term "DualShade" verwijst naar de twee verschillende kleuren, één op elke zijde van het schaduwzeil. De bovenkant kan bijvoorbeeld blauw zijn en de onderkant wit, zoals het geval is bij het DualShade Santorini-schema.

 • UV-bescherming:

  Coolaroo stoffen, inclusief DualShade, bieden een toonaangevende, effectieve UV-bescherming. Het DualShade doek heeft dezelfde UV-blokkerende eigenschappen als het Commercial assortiment schaduwzeilen, wat bijdraagt aan een veiligere en comfortabelere buitenomgeving.

 • Thermisch comfort:

  DualShade stof is ontworpen om warmte effectief te beheren. De stof absorbeert warmte, laat eventuele briesjes door en laat warme lucht door de stof opstijgen, wat bijdraagt aan een beter thermisch comfort onder het schaduwzeil.

 • Ademend vermogen:

  De Coolaroo DualShade stoffen zijn ontworpen om te ademen, waardoor luchtcirculatie mogelijk is en warmteophoping wordt voorkomen. Ademend vermogen is een belangrijke factor voor het handhaven van een comfortabele omgeving onder het schaduwzeil.

 • Duurzaamheid:

  Coolaroo staat bekend om het gebruik van duurzame materialen in hun producten. Het DualShade doek is gemaakt van hoogwaardig HDPE (high-density polyethyleen) met roestvrijstalen bevestigingen voor de scheepvaart, zodat het lang meegaat en bestand is tegen omgevingsfactoren.

 • Esthetisch aantrekkelijk:

  Het DualShade doek heeft een tweekleurig ontwerp, waardoor gebruikers een kleurencombinatie kunnen kiezen die past bij hun buitenruimte. De esthetische aantrekkingskracht kan de algehele uitstraling van de schaduwplek verbeteren.

 • Maat en aanpassing:

  Coolaroo DualShade schaduwzeilen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat gebruikers de maat kunnen kiezen die past bij hun specifieke behoeften.