Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

De Shade Sail Boutique guarantie

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop: als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met onze producten, kunt u ze terugsturen (in de originele doos, ongebruikt en in perfecte staat) en wij zullen u onmiddellijk terugbetalen of de factuur annuleren. Als de producten of de verpakking beschadigd zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Garantie van de fabrikant


Afhankelijk van de gekozen serie biedt de fabrikant een garantie van 3, 5, 10 of 15 jaar tegen aantasting door ultraviolette straling. Mocht u problemen ondervinden met uw schaduwzeil, neem dan contact met ons op.

Waarom bieden wij onze 'Tevredenheidsgarantie'


Omdat wij vertrouwen hebben in de producten die wij verkopen.

Onze schaduwzeilen worden vervaardigd door het Australische bedrijf Coolaroo, dat wereldwijd marktleider is. Al onze schaduwzeilen worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn ontworpen om elegantie en duurzaamheid te combineren met een steeds belangrijker kenmerk: bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Overal ter wereld, en vooral in Australië, is huidkanker de laatste generaties erkend als een groeiend probleem en de strijd tegen deze ziekte heeft geleid tot een aantal innovaties, vooral voor de bescherming van kinderen. Coolaroo schaduwzeilen zijn een van de belangrijkste beschermingsconstructies tegen de schadelijke effecten van de zon en worden in meer dan 40 landen op grote schaal gebruikt om veilige, schaduwrijke zones in scholen en kinderspeelplaatsen te creëren.

Dit zijn de beste schaduwzeilen op de markt voor kwaliteit, kosten en UV-bescherming. Met meer dan 60.000 tevreden klanten wereldwijd en een commerciële kwaliteit is de reputatie van het bedrijf ongeëvenaard. Dit wordt versterkt door het feit dat Coolaroo Shade Sails keer op keer worden gekozen door scholen, bedrijven en lokale overheden voor een verscheidenheid aan projecten, waaronder openbare speelplaatsen, parkeerterreinen, winkelcentra, openbare zwembaden, restaurants en een groot aantal andere openbare ruimtes.
Om uw schaduwzeil te bestellen vult u simpelweg het bestelformulier in en uw schaduwzeil wordt binnen 2 werkdagen verzonden.