Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeilen Driehoekige
'Coolaroo DualShade' 5m

CDUALTR500,schaduwzeil tuin - uv-bescherming
Referentie : CDUALTR500
Santorini
Santorini
Prijs : € 205.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 5.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
De DualShade schaduwzeilen van Coolaroo zijn gemaakt van commerciële kwaliteit stof om u een langdurige, kosteneffectieve schaduw te geven met een uitstekende bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon in de kern van elke vezel.

Coolaroo's geavanceerde DualShade schaduwzeilen hebben een tweekleurige stof, versterkte singels langs elke kant van het schaduwzeil en roestvrijstalen ringen (316) van mariene kwaliteit op elke hoek. Het gebreide tweekleurige doek biedt uitstekende UV-bescherming terwijl warme lucht door het doek kan opstijgen, zodat het eronder zo koel mogelijk blijft.

Coolaroo biedt een reeks kant-en-klare schaduwzeilen met verschillende stoffen. Het DualShade gamma maakt gebruik van commerciële kwaliteit stof die niet broos zal worden, zelfs na vele jaren van blootstelling aan sterk zonlicht, het zal niet verkleuren of vervagen en zal u en uw dierbaren beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon voor vele, vele jaren.

 • Handdoek van professionele kwaliteit in twee kleuren voor een uitstekende bescherming tegen de zon. Het HDPE-weefsel is gemakkelijk schoon te maken en schimmelbestendig
 • De Coolaroo DualShade schaduwzeilen zijn gemaakt van de nieuwste materialen en zijn gemaakt om lang mee te gaan
 • De gebreide tweekleurige stof creëert een koele, comfortabele schaduw met de allerbeste UV-bescherming in elke vezel
 • Afmetingen : Twee kleuren, Driehoekig schaduwzeil 5m x 5m x 5m
Coolaroo DualShade schaduwzeilen bieden u een stijlvolle, eenvoudig te installeren schaduwoplossing met betrouwbare en duurzame bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon ingebouwd in elke vezel.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 5m x 5m image 1 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 5m x 5m image 2 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5m x 5m x 5m image 7 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5m x 5m x 5m image 8 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5m x 5m x 5m image 9 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5m x 5m x 5m image 10 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5m x 5m x 5m image 11 Schaduwzeil Coolaroo Commercial 5m x 5m x 5m image 12 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5m x 5m x 5m image 13 Schaduwzeil Coolaroo DualShade 5m x 5m x 5m image 14


DualShade - tweekleurige schaduwzeilen

DualShade tweekleurige schaduwzeilen van Coolaroo kunnen levendigheid en visuele interesse toevoegen aan buitenruimtes zonder afbreuk te doen aan de UV-bescherming die ze bieden. DualShade schaduwzeilen zijn verkrijgbaar in een aantal kleurencombinaties, zodat je een ontwerp kunt kiezen dat past bij je esthetische voorkeuren en dat de algehele uitstraling van je buitenruimte verbetert.
 • Esthetisch aantrekkelijk:

  DualShade schaduwzeilen bieden een visueel dynamischer en aantrekkelijker uiterlijk in vergelijking met eenkleurige opties. De combinatie van kleuren kan een aantrekkelijke en levendige sfeer creëren in uw buitenruimte.

 • Aanpassing aan de omgeving:

  Het gebruik van meerdere kleuren in schaduwzeilen zorgt voor een betere integratie met de natuurlijke omgeving. U kunt kleuren kiezen die een aanvulling vormen op het bestaande landschap, de tuin of architecturale elementen.

 • Ontwerpflexibiliteit:

  Meerkleurige schaduwdoeken bieden ontwerpflexibiliteit, zodat je kunt experimenteren met verschillende patronen en schikkingen. Deze flexibiliteit kan u helpen om een unieke en gepersonaliseerde look te creëren voor uw buitenruimte.

 • Warmteabsorptie:

  De keuze van de kleuren van het schaduwzeil kan de warmteabsorptie beïnvloeden. Lichtere kleuren reflecteren meer zonlicht en warmte, waardoor de schaduwplek koeler blijft. Houd rekening met het klimaat en de gewenste temperatuur bij het kiezen van kleurencombinaties.

 • UV-bescherming:

  Coolaroo schaduwzeilen zijn ontworpen om de beste UV-bescherming te bieden, ongeacht de kleur. Het DualShade assortiment schaduwzeilen biedt dezelfde langdurige UV-bescherming als Coolaroo's toonaangevende Commercial assortiment. Het DualShade-assortiment is goedgekeurd door de Cancer Council of Australia.

 • Veelzijdigheid:

  Meerkleurige schaduwzeilen zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals tuinen, commerciële ruimtes, speeltuinen en zitgelegenheden buiten.

 • Verscheidenheid in grootte en vorm:

  Coolaroo's DualShade schaduwzeilen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren, zodat je de configuratie kunt kiezen die het beste bij jouw ruimte past.