Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeilen Driehoekige
'Coolaroo Everyday' 3,6m

CEVERTR360,schaduwzeil tuin - schaduwzeil terras
Referentie : CEVERTR360
Zand (Beech)
Beech
Prijs : € 80.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 5.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
Ontwikkeld voor het harde Australische klimaat, zijn Coolaroo's EVERYDAY assortiment van zonnezeil gemaakt met behulp van zware stof en blokkeren 95% van de schadelijke UV-stralen van de zon. Ze creëren een frisse schaduw.

Het Everyday zonnezeil is ontworpen om elk klein tot middelgroot buitengebied in de schaduw te stellen, waardoor optimale bescherming tegen de zon wordt geboden. Alle zonnezeil zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en worden vaak gebruikt voor het in de schaduw stellen van tuinen, maar ook voor het creëren van schaduw voor auto's en boten.

 • Ademende stof laat lucht door, maar voorkomt dat de schadelijke zonnestralen erdoorheen stromen
 • Bestand tegen de zon - 95% UV-blokkering
 • De stof is bestand tegen schimmel en rot. Vuil kan gemakkelijk worden verwijderd met behulp van een slangpijp
 • 205gsm de buitenstof is langzaam verdwijnend bestand en UV gestabiliseerd
 • Vadebestendig - 5 jaar fabrieksgarantie tegen UV-degradatie
 • Gemakkelijk te verwijderen tijdens de winter, zodat het zonlicht in de koudere maanden terugkeert
 • Afmetingen : Driehoekig schaduwzeil 3.6m x 3.6m x 3.6m
Coolaroo zijn de wereldleider in schaduwstof en een pionier op het gebied van Zonnezeil. Hun Zonnezeil zijn een stijlvolle, eenvoudig te installeren schaduwoplossing met UV-bescherming ingebouwd in elke vezel.

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3.6m x 3.6m x 3.6m image 1 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3.6m x 3.6m x 3.6m image 2 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3.6m x 3.6m x 3.6m image 3 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3.6m x 3.6m x 3.6m image 4 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3.6m x 3.6m x 3.6m image 5 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3.6m x 3.6m x 3.6m image 6 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3.6m x 3.6m x 3.6m image 7 Schaduwzeil Coolaroo Everyday 3.6m x 3.6m x 3.6m image 8


De toenemende populariteit van het schaduwzeil van Coolaroo

Het moderne schaduwzeil is in de jaren 1970 in Australië ontwikkeld door Gale Pacific (het moederbedrijf van Coolaroo) en is wereldwijd steeds populairder geworden. Oorspronkelijk ontwikkeld vanwege de UV-beschermende eigenschappen, biedt het moderne schaduwzeil effectieve UV-bescherming in elke buitenruimte. In Australië zijn ze niet alleen wijdverspreid in tuinen, maar ook in scholen, openbare parken, parkeerplaatsen en eigenlijk overal waar schaduw nodig is. Coolaroo schaduwzeilen zijn een van de topmerken in Australië.

Enkele redenen voor de toenemende populariteit van schaduwzeilen zijn de volgende:
 • Schaduwzeilen zijn goedkoop:

  Vergeleken met het bouwen van permanente constructies met traditionele bouwmaterialen, zijn schaduwzeilen zeer kosteneffectief. Coolaroo biedt verschillende schaduwzeilen in verschillende prijsklassen, voor elk budget.

 • Schaduwzeilen zijn eenvoudig te installeren:

  Het moderne schaduwzeil is relatief eenvoudig te installeren, vooral in vergelijking met traditionele constructies. Het enige wat nodig is, is een bevestigingspunt op elke hoek, waardoor de installatie kosteneffectief en snel is en er alleen basisvaardigheden voor nodig zijn.

 • Schaduwzeilen vragen weinig onderhoud:

  Eenmaal geïnstalleerd vereisen schaduwzeilen minimaal onderhoud. Omdat Coolaroo schaduwzeilen alleen van de allerbeste materialen worden gemaakt, gaan ze jarenlang mee. Coolaroo schaduwzeilen hebben een doekgarantie tot 15 jaar. Het doek is UV gestabiliseerd en zal dus niet vervagen of broos worden, zelfs niet na vele zomers in warme klimaten. Het doek is ook behandeld om bestand te zijn tegen schimmel en meeldauw.

 • Bewezen UV-bescherming:

  Schaduwzeilen worden goedgekeurd door de Cancer Council of Australia vanwege de hoge niveaus van betrouwbare UV-bescherming die ze bieden. Ze blokkeren niet alleen zonlicht om schaduw te bieden, maar ook alle vormen van UV-stralen die zeer ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Niet alle schaduwzeilen zijn hetzelfde. Het is heel moeilijk om aan de hand van de verschillende stoffen te bepalen welke de beste UV-bescherming biedt. Verreweg de eenvoudigste manier is om altijd Coolaroo-producten te kiezen die door de Cancer Council worden goedgekeurd.

 • Schaduwzeilen creëren een comfortabele buitenomgeving:

  We willen allemaal zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen, vooral in de zomer. Coolaroo schaduwzeilen zijn ontworpen om een zo comfortabel mogelijke omgeving te creëren voor je buitenruimte, of dat nu een terras, zwembad, BBQ-plaats of kinderspeelplaats is. Coolaroo schaduwzeilen zijn gemaakt van hun eigen gebreide HDPE-stof, waardoor briesjes kunnen passeren en warme lucht door de stof kan ontsnappen.

 • Schaduwzeilen zijn zeer veelzijdig:

  Schaduwzeilen zijn niet alleen erg populair in woonomgevingen, maar ook voor gemeenschappelijke ruimten zoals parken en speelplaatsen van scholen en commerciële ruimten en kantoren.