Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Schaduwzeilen Rechthoekige
'Coolaroo Premium' 5,4m

CPREMSQ540, uv-bescherming - schaduwzeil camping
Referentie : CPREMSQ540
houtskool
Charcoal
Terracotta
Terracotta
Prijs : € 260.00
Levering : € 13.00   (aanvullende items : € 8.00)
alle belastingen inbegrepen
Kleuren
Hoeveelheid
Coolaroo Premium - topkwaliteit Australische zonnezeilen | UV-bescherming van Coolaroo, Austrlia's favoriete fabrikant van zonnezeilen.
 • Top kwaliteit zonne-doek, Top kwaliteit bevestigingen op elke hoek, top kwaliteit constructie
 • 10 jaar garantie tegen aantasting door UV
 • Gestikte stof laat warmte ontsnappen maar behoudt een hoge UV-bescherming
 • Afmetingen : Vierkant schaduwzeil 5,4m x 5,4m

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
Schaduwzeil Coolaroo Premium 5.4m x 5.4m image 1 Schaduwzeil Coolaroo Premium 5.4m x 5.4m image 2 Schaduwzeil Coolaroo Premium 5.4m x 5.4m image 3 Schaduwzeil Coolaroo Premium 5.4m x 5.4m image 4 Schaduwzeil Coolaroo Premium 5.4m x 5.4m image 5 Schaduwzeil Coolaroo Premium 5.4m x 5.4m image 6 Schaduwzeil Coolaroo Premium 5.4m x 5.4m image 7 Schaduwzeil Coolaroo Premium 5.4m x 5.4m image 9


Coolaroo Premium schaduwzeilen

Coolaroo staat bekend om de productie van hoogwaardige outdoorproducten, waaronder schaduwzeilen en schaduwdoeken. Deze doeken zijn ontworpen voor een effectieve, langdurige bescherming tegen de zon. Coolaroo is niet alleen van HDPE, maar is nog steeds een van 's werelds grootste producenten van HDPE-stof van topkwaliteit.

Coolaroo schaduwzeilen, waaronder hun Premium Range, zijn goedgekeurd door de Cancer Council of Australia voor de UV-bescherming die ze bieden.
 • Coolaroo Sunhaven doek. 200 G/M2

  De Coolaroo Premium serie schaduwzeilen is gemaakt van Coolaroos 200 GSM Sunhaven stof. Dit is een gebreide stof van hoge kwaliteit, gemaakt van polyethyleen met een hoge dichtheid (HDPE). HDPE is UV-bestendig, gaat lang mee en blokkeert UV-stralen.

 • UV-bescherming:

  Coolaroo is een van 's werelds grootste fabrikanten van HDPE-weefsels die zijn ontworpen voor een betrouwbare, effectieve UV-bescherming. HDPE-stoffen blokkeren een aanzienlijk percentage van de schadelijke UV-stralen en bieden schaduw tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

 • Gebreide stof:

  Coolaroo stoffen zijn gemaakt van gebreide HDPE-strengen, zodat lucht door de stof kan circuleren. Hierdoor kan een briesje de mensen die onder het doek schuilen helpen afkoelen en wordt ook voorkomen dat er warmte onder het schaduwzeil wordt opgebouwd om een zo comfortabel mogelijke omgeving te creëren.

 • Langdurige, betrouwbare UV-bescherming:

  Coolaroo producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. De stof die wordt gebruikt in de Premium serie schaduwzeilen heeft een fabrieksgarantie van 10 jaar.

 • Kleuropties:

  Het Premium-assortiment is verkrijgbaar in een aantal kleuren. Raadpleeg de specifieke vorm en maat op onze website om te zien welke kleuren beschikbaar zijn.