Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Bevestiging Kit driehoekig
(Oogbout)

TRINGCHEVILLE,schaduwzeil camping - schaduwzeil driehoek
Referentie : TRINGCHEVILLE
Prijs : € 89.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 0.00)
alle belastingen inbegrepen
Hoeveelheid
 • Een pakket accessoires voor driehoekige zeilen. Deze kit bevat alle hardware die nodig is om een driehoekzeil te installeren
 • Al onze bevestigingsmiddelen zijn gemaakt van maritiem roestvrij staal (316). Deze bevestigingen zijn zeer robuust en zullen ook na jarenlang gebruik niet roesten
 • 3 x spanwartel met 2 haken
 • 3 x karabijnhaak
 • 3 x oogbouten

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping


Waarom zeewaardige bevestigingen gebruiken voor schaduwzeilen

Het gebruik van marine-grade bevestigingen voor schaduwzeilen is essentieel, vooral als de installatie plaatsvindt in een kust- of zeeomgeving. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom marinebevestigingen de voorkeur hebben voor installaties van schaduwzeilen:
 • Corrosiebestendigheid:

  Gewoon roestvrij staal kan corroderen in aanwezigheid van zout. Marine-grade roestvrij staal, meestal type 316, is gelegeerd met elementen zoals molybdeen, wat de corrosiebestendigheid aanzienlijk verbetert, waardoor het bestand is tegen roest en corrosie, zelfs in zoutwateromgevingen.

 • Lange levensduur en duurzaamheid:

  Maritieme roestvrijstalen bevestigingen hebben een langere levensduur dankzij hun superieure weerstand tegen corrosie. Dit resulteert in een duurzamere installatie, waardoor minder vaak vervanging en onderhoud nodig is.

 • Ruwe omgevingsomstandigheden:

  Bevestigingen van maritieme kwaliteit zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware omgevingsomstandigheden, zoals een hoge luchtvochtigheid, harde wind en blootstelling aan zonlicht. Dit garandeert de structurele integriteit van het schaduwzeil na verloop van tijd.

 • Minder onderhoud:

  Het gebruik van bevestigingen van maritieme kwaliteit vermindert de behoefte aan onderhoud. Normale roestvrijstalen bevestigingen moeten vaker worden gereinigd en onderhouden om corrosie te voorkomen, terwijl roestvrij staal van maritieme kwaliteit beter bestand is tegen omgevingsfactoren, waardoor er minder voortdurend onderhoud nodig is.

 • Esthetische overwegingen:

  Marine-grade roestvrij staal ziet er aantrekkelijk uit en behoudt zijn gepolijste afwerking, zelfs onder zware omstandigheden. Dit is belangrijk voor schaduwzeilinstallaties waar esthetiek een rol speelt, zoals in woningen of commerciële omgevingen.

 • Gemoedsrust:

  Betrouwbaarheid en zekerheid: Bevestigingen van maritieme kwaliteit bieden de zekerheid dat het schaduwdoek na verloop van tijd veilig en functioneel blijft.
Samengevat zorgt het gebruik van bevestigingsmiddelen van maritieme kwaliteit voor schaduwzeilen voor een lange levensduur, duurzaamheid en prestaties van de installatie. Het helpt corrosie en roest te voorkomen, vermindert de onderhoudsvereisten en draagt bij aan de algehele betrouwbaarheid en esthetische aantrekkingskracht van de schaduwzeilconstructie.