Shade Sail Boutique Nederland

De beste schaduw voor uw tuin
☰ Menu
Assortiment  

Catalogus - Bevestiging Kit driehoekig
(Eyepad)

TRINGPONTET, luifel - schaduwzeil terras
Referentie : TRINGPONTET
Prijs : € 76.00
Levering : € 10.00   (aanvullende items : € 0.00)
alle belastingen inbegrepen
Hoeveelheid
 • Een pakket accessoires voor driehoekige zeilen. Deze kit bevat alle hardware die nodig is om een driehoekzeil te installeren
 • Al onze bevestigingsmiddelen zijn gemaakt van maritiem roestvrij staal (316). Deze bevestigingen zijn zeer robuust en zullen ook na jarenlang gebruik niet roesten
 • 3 x spanwartel met 2 haken
 • 3 x karabijnhaak
 • 3 x oog op plaat

Picture Gallery

Klik op een foto om te vergroten
schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping schaduwzeil, uv-bescherming, zonwering, luifel, schaduwzeil driehoek,schaduwzeil rechthoek,schaduwzeil terras,schaduwzeil tuin,schaduwzeil camping


De voordelen van marien roestvast staal

Marine-grade roestvast staal, ook bekend als maritiem staal, verwijst naar roestvast staal dat is ontworpen om bestand te zijn tegen ruwe maritieme omgevingen, met name blootstelling aan zout water. Het meest voorkomende type maritiem roestvast staal is type 316, dat toegevoegde elementen zoals molybdeen bevat die de corrosiebestendigheid verhogen. Hier zijn enkele voordelen van maritiem roestvast staal:
 • Corrosiebestendigheid / roest niet:

  Het belangrijkste voordeel van marien roestvrij staal is de uitzonderlijke weerstand tegen corrosie, vooral in zoutwater omgevingen. Dit is belangrijk voor installaties van schaduwzeilen, want waar normaal roestvrij staal na verloop van tijd kan corroderen, zal marien roestvrij staal niet roesten, waardoor de bevestigingen het doek van uw schaduwzeil niet zullen verkleuren.

 • Duurzaamheid:

  Marine-grade roestvrij staal staat bekend om zijn hoge duurzaamheid en lange levensduur. De weerstand tegen corrosie en roest zorgt voor een langere levensduur, waardoor er minder vaak vervangen en onderhouden hoeft te worden.

 • Sterkte en taaiheid:

  Marine-grade roestvast staal behoudt goede mechanische eigenschappen, waaronder sterkte en taaiheid. Dit maakt het geschikt voor toepassingen waar structurele integriteit essentieel is, zoals maritieme hardware, bevestigingsmiddelen en structurele onderdelen.

 • Esthetisch aantrekkelijk:

  Naast de functionele voordelen heeft maritiem roestvast staal een aantrekkelijk uiterlijk. Het wordt vaak gebruikt voor blootgestelde oppervlakken en zorgt voor een gepolijste en esthetisch aangename afwerking, wat belangrijk is voor toepassingen in de zee- en kustindustrie.

 • Weinig onderhoud:

  Dankzij de corrosiebestendige eigenschappen vereist marien roestvast staal minimaal onderhoud. Dit is vooral voordelig in maritieme omgevingen waar regelmatig onderhoud een uitdaging kan zijn en veel geld kan kosten.

 • Breed scala aan toepassingen:

  Marine-grade roestvast staal is veelzijdig en vindt toepassingen in diverse mariene en kuststructuren, waaronder bootonderdelen, offshore platforms, pieren, bruggen en andere structuren blootgesteld aan corrosieve omgevingen.

 • Temperatuurbestendigheid:

  Marine-grade roestvast staal behoudt zijn corrosiebestendigheid bij een breed temperatuurbereik, waardoor het geschikt is voor gebruik in zowel koude als warme maritieme omgevingen.