Shade Sail Boutique  - Nederland

De beproefde zonwering van de Australische specialisten

Paypal - Veilige on-line betalingen

Paypal
Als een van 's werelds grootste online betaalsystemen wordt Paypal wereldwijd gebruikt als een geaccepteerde betaalmethode door Online bedrijven.

Met Paypal kunnen internetbedrijven het aankoopproces eenvoudig en gemakkelijk beheren. Voor de klant geeft Paypal u extra bescherming en biedt het een geschillenbeslechtingsdienst aan. Klanten kunnen vertrouwen hebben bij het kopen via paypal.

Enkele van de belangrijkste voordelen die klanten krijgen door het gebruik van paypal zijn :

De kosten

PayPal is gratis. Klanten die gebruik maken van PayPal ontvangen alle voordelen die verbonden zijn aan de service zonder kosten. Bovendien zijn er geen creditcardkosten.

Kopersbescherming

De 'Kopersbescherming' van Paypal omvat een gestructureerd proces voor het oplossen van klachten. Dit betekent dat paypal meer bescherming biedt dan de meeste creditcards.

Als je een probleem hebt, zal paypal helpen om het op te lossen. Zodra zij op de hoogte zijn gebracht van een probleem, zal paypal uw betaling stopzetten totdat het probleem is opgelost. Paypal zal de klacht onderzoeken totdat er een oplossing is gevonden.

Beveiliging van uw creditcardgegevens

Betalen met PayPal netspanning dat uw creditcardgegevens niet aan de online handelaar worden gegeven. Uw creditcardgegevens zijn niet in het bezit van de verkoper en kunnen dus niet worden 'gehackt' op hun website.

Fraudepreventie

Paypal helpt u te beschermen tegen frauduleuze beschuldigingen tegen uw account. Ze controleren de transacties de klok rond.

Voor volledige informatie bezoek paypal.com.


The Shade Sail Boutique Europe
Brendan Collis
shade-sail-boutique@ec-suisse.com
+41 76 285 2362 / +44 7925 812 633

Hoofdkantoor
Vy D'echallens 6
1040 Villars Le Terroir
Suisse

sql error = SELECT paypal_active FROM bsf_control_store where control_store_recno = '107'